EFFICIËNT JE HANDBAGAGE PAKKEN - Outfits & Tips

We kennen het allemaal. We gaan op citytrip en tijdens het boeken van de vlucht worden we eraan herinnerd dat we enkel een handbagage mogen meenemen tenzij we extra dokken.

Zoals velen reageerde ik vroeger meteen met een kleine paniekaanval. Hoe. Ga. Ik. Dit. Doen?! Mooie outfits voor minstens 3 dagen in een mini valiesje!


Gelukkig kan ik nu trots meedelen dat dit niet meer het geval is. Als ik op trip ga, kan ik met een gerust hart mijn bagage inpakken.


Door de jaren heen heb ik veel gereisd voor mijn werk als model en guess what. Extra bagage voor de modellen staat niet op de prioriteitenlijst van veel bedrijven. Wat enerzijds voor veel puzzelwerk heeft gezorgd, maar anderzijds ben ik hen dankbaar want nu weet ik hoe ik zonder veel problemen een functionele tas in pak.


Dit weekend vertrek ik naar Londen voor het werk en graag deel ik mijn outfits met jullie! Onderaan vind je nog extra tips die je helpen om zo efficiënt mogelijk te pakken.


Van bovenstaande items maak je makkelijk 9 verschillende outfits!

9 outfits plus deze comfi combinatie om in te vertrekken = 10 outfits!

EXTRA INPAKTIPS


1. Check het weer, misschien wel de belangrijkste tip. Niets zo erg als geen regenjas bijhebben als het 3 dagen gaat stortregenen.


2. Begin bij het hoognoodzakelijke: ondergoed, sokken, een handdoek (enkel als je niet in een hotel verblijft) & medicatie.


3. Multifunctioneel is het keyword bij het uitkiezen van je kleding. Ga voor stuks die je makkelijk kan combineren. Flashy jurken zijn leuk, maar gewoon niet praktisch. Een jeans, t-shirt en pul kan je altijd gebruiken. Leg eerst al je kleren op bed en kijk wat je bij elkaar kan aandoen. Zo weet je perfect wat je bij hebt en hoe je het kan dragen!


4. Paktip: Rock & Roll!: rol gewoon alles op. Dit neemt veel minder plaats in!


5. Accesssoires om je outfits op te leuken. Deze zorgen ervoor dat je outfit helemaal anders is ook al het je hetzelfde aan!


6. Pak je toilettas & Elektronica als laatste in, deze moet je eruithalen aan de douane.


7. Vergeet zeker niet dat je kleine verpakkingen van max 100 ml in een plastic tas mag meenemen. Ook geen flesje water! (Een tip die ik zelf steeds vergeet, haha)

Dan heb ik hier voor jullie een beknopte lijst met zaken die je zeker nodig hebt.


8. Pak vooral de lichte spullen in. Draag de grootste en zwaarste stuks als je vertrekt zoals een jas en laarsjes.
Lieve groetjes,

Sarah

2 keer bekeken

CONTACT 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2020 All rights reserved Sarah En Route 

  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon