top of page
IMG_4823.JPG

Hi!

Ik ben Sarah en zelf ontdekte ik enkele jaren geleden het pad van de persoonlijke ontwikkeling en zocht ik welke barrières en limiting beliefs in de weg stonden voor het nemen van de juiste keuzes voor een authentiek leven.

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij iets heel waardevol en daarom wil ik graag mensen helpen met het creëren hun eigen pad. 

En Route Coaching is een plek waar je terecht kan als je knopen wilt doorhakken en stappen wilt nemen naar een meer authentiek leven en een leven wilt ontwerpen dat bij jou past. Daarnaast wil ik je helpen om als vrouw ruimte in te nemen en te stralen.

 

Met En Route Coaching wil ik een plek creëren waar jij jezelf kan zijn, welkom!

Waarvoor kan je bij En Route Coaching terecht?

Authentiek Leven

 

Als vrouw authentiek in het leven staan. Daar help ik jou bij aan de hand van Life Design.

 

In één of meerdere coachingsessies gaan we samen op pad naar het leven dat jij wilt leiden. Wie ben je? Waar wil je heen? Wat zijn je normen en waarden? Hoe wil jij je leven leiden? We zoeken uit waar je tegenaan loopt en gaan samen op zoek naar een authentiek pad waar jij tevreden mee bent!

 

Stralen als vrouw

 

Weet je niet wat je aan moet of heb je het gevoel dat je niet uitstraalt wat je vanbinnen voelt? Dan coach ik je naar een stijl en uitstraling waar jij je wel comfortabel bij voelt, want zoals iedereen verdien jij het om te stralen!

 

Elk individu is uniek en daar hoort een authentieke uitstraling bij. We vertellen verhalen met onze kleding. Onze houding bepaalt hoe we ons profileren en welke energie we uitstralen. Jammer genoeg blijven vrouwen soms weg van kleding die ze leuk vinden of durven ze zich niet écht te tonen aan de buitenwereld. Laten we daar samen verandering in brengen. Let's do this!

ABOUT
Wheat Field

Authentiek leven.

Wat is dat? Als je authentiek leeft, heb je het gevoel dat je een pad volgt dat bij jou past. Ook al zijn er ups en downs, op verschillende vlakken in jouw leven doe je de dingen die je graag doet. Je weet wie je bent, waar je voor staat en neemt bewust keuzes die in lijn liggen met je eigen normen en waarden.

 

Daarnaast ontwerp je je leven in overeenstemming met wie je bent. Zalig toch!

Iedereen kan authentiek leven zolang je jezelf maar bewust bent van jouw realiteit, jezelf leert kennen en je bereid bent om stappen te nemen in de goede richting.

Dit is niet altijd eenvoudig, maar je hoeft het niet alleen te doen!

 

Ben je benieuwd of het iets voor jou is? Je kan altijd een vrijblijvend intakegesprek boeken om te zien of het een match is. Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Vrouwen laten stralen!

Al meer dan 10 jaar werk ik in de (niet altijd zo) glitter & glam wereld als model en het was voor mij lange tijd de enige plek waar mijn 'Inner Diva' ruimte kreeg om te stralen.

 

Het kostte me jaren om dit ook in mijn 'echte' leven toe te passen. Daarnaast leerde ik zoveel bij over de kracht van uitstraling, lichaamsbeeld, schone schijn en zelfvertrouwen.

 

Jij bent er om ruimte in te nemen. Je bent hier om je mooi en vrouwelijk te voelen. Je bent hier om trots te zijn op jezelf en je goed in je vel te voelen.

 

Elke vrouw verdient het om te stralen zonder schroom en zonder excuses.

Dancing in Park

OPLEIDINGEN & ERVARING

  • Master in de logopedische en audiologische wetenschappen (KU Leuven)

  • Specifieke lerarenopleiding 

  • Postgraduaat Inspirerend Coachen (Artevelde Hogeschool) 

  • Werkervaring in de sociale sector (vzw + UZ Leuven)

  • + 10 jaar model + ervaring als styliste en blogger

  • Oprichter van The Social Club (Hier helpt ik samen met Lies ondernemers om authentiek en ambitieus te ondernemen)

CONTACT
bottom of page